29.11.2016. SPECIJALNA BOLNICA NA KRAGUJEVAČKOM SAJMU Štampa El. pošta

U hali ''Šumadija sajma'' u Kragujevcu od 24. do 26. novembra održan je osmi po redu ''Medjunarodni sajam turizma i seoskog turizma'', kao i četvrti prodajni ''Sajam zimnice i domaće radinosti''.

Specijalna bolnica ''Sokobanja'' i ove godine je učestvovala na kragujevačkoj sajamskoj manifestaciji, promovišući svoje usluge, kako medicinske, tako i vanstandardne, odnosno usluge u sklopu specijalnih programa, poput wellness, fitness, ''Soko-life'' programa.Kragujevački sajam turizma okupio je ove godine preko sto izlagača iz banjskih i klimatskih lečilišta, zdravstveno-rekreativnih i sportskih centara, smeštajnih i ugostitelјskih objekata, obrazovnih ustanova iz zemlje i inostranstva. Posetioci su bili u prilici da se upoznaju sa novom turističkom ponudom, sa aranžmanima za novogodišnje i božićne praznike i zimovanja, uz uobičajene sajamske popuste. Sastavni deo ove manifestacije, već tradicionalno, bile su stručne tribine i prezentacije, kulturno-umetnički programi, kao i bogata ponuda raznovrsnih ručnih radova i prehrambenih proizvoda.

Organizatori ''Medjunarodnog sajma turizma i seoskog turizma'' i ''Sajma zimnice i domaće radinosti'' bili su Gradska turistička organizacija i ''Šumadija sajam'', a pokrovitelji Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i grad Kragujevac.

 
 
Baner